Terveiset Kisumusta! Taalla ollaan taas suomalaisporukalla. Perjantai-aamuna lahdin Kyalesta viidelta, Nairobissa olin seitsemalta, yhdeksalta lahdettiin jatkamaan sielta yhdessa ja puoli viidelta oltiin perilla. Taalla on siis kaksi yhta aikaa aloittanutta suomalaista vapaaehtoista ja tultiin niita moikkaan kolmen muun vapaaehtoisen kanssa. Nukutaan hostellissa ja on mukavaa :)

Kisumu on siis Viktoria -jarven rannalla, kattokaa kartasta. Kolmella sadallatuhannella asukkaallaan Kisumu on Kenian kolmanneksi suurin kaupunki. Ja oikein mukavan rauhallinen Nairobiin verrattuna. Lauantaina oltiin paiva Viktoria -jarven rannalla uima-altaalla. Olipa kylla luksusta! Lisaksi kaytiin veneajelulla jarvella. Siella vois aamulla ja ehka illalla nahda virtahepoja, mut me oltiin liikkeella puolenpaivan jalkeen, jolloin hipot oli puskissa lepaamassa. Ite jarvessa ei voi uida - tai paikalliset kylla voi, mutta turistit ei - mutta oli ihana pulahtaa pienessa altaassa :) Taalla on tukalan kuuma verrattuna Nungunin ilmastoon. Kylla siella meillakin aurinko paistaa paivalla kuumasti, mutta ilma on kuivaa ja varjossa viileaa. Taalla sen sijaan on aika kosteaa ja, noh, tukalaa ainakin aluksi. Ja meilla "kotona" on illalla ja yolla melkein kylmaa, mutta taalla on ollut illallakin t-paita-keli, kun ei ole satanut.

Lauantai-iltana sitten kaytiin naitten takalaisten isantaperheen luona kylassa ja syomassa. Oli tosi hyvaa kalaa ruokana, oikeasti :P Tanaan kaytiin sitten paikallisilla markkinoilla ja naitten tyopaikassa, orpokodissa, vahan kattelemassa. Nyt ollaan lahdossa jollekin kattoterassille katsomaan auringonlaskua, joten taytyy lopettaa. Huomenaamulla lahdetaan sitten takaisin taalta. Terkkuja taas kaikille ja kiitti leikki- ja lauluohjeista!